TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1 UČEBNICE SOU A HŠ

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1 UČEBNICE SOU A HŠ

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1 UČEBNICE SOU A HŠ

Autor:Sedláčková, Otoupal
Nakladatel:FORTUNA
Kategorie: Učebnice SŠ
EAN:9788071689126
Cena:
AKČNÍ CENA:
145 Kč
138 Kč
Titul je
skladem
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
 
Vyrobil: Kašpárek