TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1 UČEBNICE SOU A HŠ
| TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1 UČEBNICE SOU A HŠ | |
| Autor: | Sedláčková, Otoupal | |
| Nakladatel: | FORTUNA | |
| Kategorie: | Učebnice SŠ | |
| EAN: | 9788071689126 | |
145 Kč
Titul je138 Kč skladem | ||
| První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek. | ||



